15 Листопада 2017
Новини

Ляшко переговорив з Гройсманом про збільшення мінімальної зарплати

Ляшко переговорив з Гройсманом про збільшення мінімальної зарплати

Глава Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що пізно ввечері він провів переговори з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом щодо збільшення мінімальної заробітної плати. Про це політик заявив перед черговим засіданням Верховної Ради, передає УП.

Він заявив, що після голосування за бюджет у першому читанні він поговорив з главою уряду щодо мінімальної зарплати, яка запланована в бюджеті на наступний, 2018-й рік. Ляшко сказав Гройсману, що 3 700 гривень у нинішніх реаліях є недостатньо великою зарплатою.

Ляшко заявив, що його фракція вимагає, аби мінімальну зарплату збільшили хоча б до п'яти тисяч.

Політик сказав, що під час годинної розмови вони знайшли спільну мову з прем'єром у цьому питанні, тому є сподівання, що компроміс буде досягнутий.

На питання про те, чи буде його фракція голосувати за бюджет у другому читанні, політик відповів: "Я сподіваюся, що він підтримає наші аргументи. А де взяти гроші? – прем’єр питає мене. По ідеї, я мав би його питати, де брати гроші. Де взяти гроші? – читайте наші пропозиції. Ми пропонуємо низку законопроектів, спрямованих на розвиток економіки", - підсумував Ляшко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали