31 Жовтня 2017
Новини

Так хотіла заміж, що отруїла 15 людей

Так хотіла заміж, що отруїла 15 людей

У Пакистані молода жінка отруїла молоком 15 осіб, намагаючись убити нелюба та вийти заміж за його брата, пише Кореспондент.

Трагедія трапилася у пакистанському місті Музаффаргарх, що в штаті Пенджаб. 21-річну Асію Бібі проти волі видали заміж за Амджада Лашарі, хоча дівчина була закохана в його двоюрідного брата на ім'я Шахид.

«Дівчина була незадоволена шлюбом, сварилася з чоловіком і навіть повернулася до своїх батьків, але вони згодом відправили її назад до чоловіка. Заради помсти дівчина вирішила вбити його", - йдеться в повідомленні.

Відтак, повернувшись додому, Асія підмішала в молоко нелюбу Лашарі отруту. Але з якихось причин чоловік не випив отруєне молоко. Натомість свекруха випадково приготувала індійський напій – лассі з отруєного молока і напоїла ним гостей.

Внаслідок такого частування під час вечері отруїлися 27 осіб. Причому 15 з них, включаючи чоловіка Амджад, померли.

Під час розслідування Асія Бібі зізналася, що раніше хотіла вийти заміж за Шахида, але оскільки вона вже була у шлюбі, то вони разом розробили план вбивства Амджада. Дівчина стверджує, що саме Шахид дав їй отруту. Його також затримала поліція.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему