31 Жовтня 2017
Новини

Навіщо Ющенко з Вакарчуком «сватають» в президенти?

Навіщо Ющенко з Вакарчуком «сватають» в президенти?

Віктор Ющенко несподівано вийшов «на старт», заявивши про президентські амбіції.

«Буду нескромним – Україні потрібен політичний курс президента Ющенка... Я не підписав жодної угоди, за яку було б соромно», – написав він на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» (оформивши фото на тлі прапора з написом «Єдиний непідконтрольний Кремлю»).

Це, а також несподіваний початок розкрутки в якості політика Святослава Вакарчука (опитування «Соцісу» віддало йому друге місце в «президентському» рейтингу), може бути симптомом близького початку виборчої кампанії. «Ющенко «ожив» – значить влада серйозно готується до виборів, – зазначив політолог Віктор Небоженко. – Мабуть сподіваються, що на тлі натовпу екзополітиків і демагогів нинішній президент буде виглядати трохи краще. А інших, серйозних противників будуть вибивати з гонки чорним піаром, переслідуваннями і адмінресурсом».

На думку політексперта Миколи Спиридонова, несподіваний старт в медійному полі – явна політтехнологія, і, з огляду на те, що «ядерний» електорат Ющенка проживав в Західній і Центральній Україні, заява і зараз націлена на ці регіони. «Він хотів торпедувати когось, хто популярний там, а це цілий набір політиків, включаючи Михайла Саакашвілі і Юлію Тимошенко», – констатував політолог.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали