23 Серпня 2024
Новини

Агент ФСБ коригував подвійний ракетний удар по Одесі

Агент ФСБ коригував подвійний ракетний удар по Одесі

В Одесі агент фсб скоригував подвійний удар «Іскандерами» по місту, йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У ході спецоперації співробітники СБУ поетапно задокументували злочини фігуранта і затримали його, коли він готувався до передачі нових розвідданих ворогу.

російським агентом виявився місцевий рієлтор. 15 березня він звітував спецслужбі країни-агресора про наслідки подвійного удару по Одесі під час атакуви цивільної інфраструктури балістичними ракетами «Іскандер-М».

Відомо, що коли на місце удару прибули рятувальники, співробітники Національної поліції та медики, росіяни вдарили по них другою ракетою.

Одразу після цього на місце події прибув агент фсб, який провів там дорозвідку і передав ворогу інформацію про уражені об’єкти та орієнтовну кількість загиблих і поранених.

У відомстві інформують, що фігурант здійснював зв'язок з російською спецслужбою через свого знайомого – учасника окупаційних угруповань рф, який брав участь у захопленні Маріуполя та Бахмута.

«Далі бойовик передавав агентурну інформацію своєму братові, який входить до підрозділу фсб, що дислокується на тимчасово захопленій частині території Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Після «зливу» інформації про наслідки подвійного ракетного удару по Одесі зрадник продовжив виконувати завдання щодо коригування ворожого вогню.

Серед пріоритетних цілей росіян були місця тимчасового базування Сил оборони в Одесі. Для збирання розвідданих рієлтор використовував зв’язки серед своїх клієнтів.

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, фсб, сбу
В тему