13 Червня 2024
Новини

Вбивство 9-річної українки в Німеччині: підозрюють двох чоловіків

Вбивство 9-річної українки в Німеччині: підозрюють двох чоловіків

У причетності до вбивства в Німеччині 9-річної українки Валерії підозрюють колишнього хлопця її матері та її переслідувача.

Про це пише Bild, який цитують Frankfurter Rundschau та RND.

За даними слідства, колишній хлопець матері Валерії зараз перебуває в Чехії. Він начебто зв’язався з жінкою у день зникнення її доньки. Як пише Bild, його мобільний телефон був зареєстрований в радіоточці в Дебельні, а його самого начебто зафіксувала камера спостереження в сусідньому будинку.

Крім нього, в полі зору поліції перебуває чоловік у віці близько 50 років, який, як стверджується, раніше переслідував матір Валерії. З ексхлопцем у матері дівчинки були труднощі в стосунках, а переслідувач нібито погрожував їй.

ЗМІ пишуть, що незрозуміло, наскільки це пов'язано зі справою загиблої Валерії, тим часом поліція заявляє про «розслідування, що триває».

Старша прокурорка Інгрід Бургхарт відмовилася розповідати журналістам про причину смерті, однак зазначила, що правоохоронці мають гіпотези щодо мотиву вбивства. Також вона знову сказала, що слідство не припускає, що щодо дитини здійснили сексуальне насильство, адже коли її знайшли, дівчинка була одягнена.

Нагадаємо, вранці 3 червня в німецькому місті Дебельн у федеральній землі Саксонія дорогою до школи зникла 9-річна дівчинка Валерія. Востаннє її бачили того дня близько 06:50 за місцевим часом. Вона йшла до школи та мала сісти в міський автобус, яким щодня їздила на навчання. 

Її сім’я звернулася в поліцію із заявою про зникнення лише у другій половині дня після того, як вона вчасно не повернулася зі школи. Своєю чергою вчителі завчасно не повідомили батьків про те, що Валерія не прийшла на заняття.

Через понад тиждень пошуків у лісі неподалік міста Дебельн знайшли тіло дитини. Його виявили приблизно за три кілометри від будинку сім’ї Валерії. Згодом німецька поліція підтвердила, що тіло належить Валерії. У поліції розслідують убивство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: німеччина, вбивство, діти
В тему

Останні матеріали