4 Червня 2024
Новини

У Києві чоловіки напали на дружину військового

У Києві чоловіки напали на дружину військового

У Києві на місцеву волонтерку поблизу зупинки електрички «Куренівка» напали двоє чоловіків.

Вони побили її, викрикуючи погрози. У поліції почали розслідування за фактом хуліганства. Про це волонтерка, на ім’я Наталя, розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Коли жінка поверталася з прощання із бойовою медикинею Іриною Цибух 2 червня, до неї почалися звертатися двоє чоловіків. Вона їм відповіла, що не розуміє російської мови та пішла далі.

Після цього, як розповіла потерпіла, вони почали насміхатися з неї, а один чоловік відповів, що «скоро сюди прийдуть росіяни». Коли жінка почала знімати їх на камеру, один із чоловіків підбіг до жінки, вилаяв її та намагався забрати у неї телефон, після чого відео обірвалося.

За словами волонтерки, чоловік, що вирвав телефон, плюнув їй в обличчя та постійно імітував кидок гаджета об асфальт. Коли жінка силою забрала свою річ, другий чоловік вдарив її по обличчю. Її також вдарили по ногах, де залишилися садна та гематома.

Коли жінка вже відходила від них, то чоловіки й далі вигукували антиукраїнські гасла, а після цього втекли.

Обережно! На відео чути лайку!

У поліції Києва зв’язалися з потерпілою та запросили її до Оболонського управління поліції, де вона надала свідчення щодо обставин події. Після цього слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Винним загрожує до 5 років обмеження або 4 років позбавлення волі. Інформацію про результати розслідування обіцяють повідомити згодом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, напад, війна з Росією, скандал
В тему