16 Лютого 2024
Новини

Скільки мільярдів передбачили на укріплення кордону на Волині

Скільки мільярдів передбачили на укріплення кордону на Волині

Для Волині на укріплення кордону з рф та будівництво фортифікацій передбачене фінансування обсягом майже півтора мільярда гривень.

Про це повідомив очільник ОВА Юрій Погуляйко.

15 лютого в рамках робочої поїздки Погуляйко проінспектував початок робіт з будівництва фортифікаційних споруд на українсько-білоруському кордоні. Зокрема, підрядними організаціями вже розпочато підготовчі будівельні роботи, які невдовзі наберуть обертів.

Він нагадав, що постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року №1415 «Деякі питання підвищення обороноздатності держави на період воєнного стану в Україні» обласним військовим адміністраціям доручено забезпечити будівництво фортифікаційних споруд. Згідно розпорядження про фінансування цих робіт, для Волині передбачене фінансування у сумі майже 1,5 млрд грн.

Позаяк кошти ще не надійшли, з обласного бюджету департаменту інфраструктури облдержадміністрації уже спрямовано 2,5 млн грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації з будівництва фортифікаційних споруд та оплату окремих робіт, які нині вже тривають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, волинська ода, білорусь, гроші
В тему

Останні матеріали