1 Лютого 2024
Новини

На Луганщині прикордонники взяли в полон трьох окупантів

На Луганщині прикордонники взяли в полон трьох окупантів

На Луганщині прикордонники бригади Гвардії наступу "Помста" взяли в полон трьох окупантів.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Серед полонених – мобілізований з Рязані, контрактник – командир відділення із Пскова та "заробітчанин" з Грозного – чеченець, який кілька місяців тому підписав контракт на рік.

Двоє окупантів потрапили в полон, коли намагалися штурмувати позиції українських прикордонників на Луганщині та зазнали невдачі. Після того, як охоронці відкрили вогонь по противнику, частина ворожого відділення відступила, але не усі змогли втекти, – розповів боєць бригади на псевдо "Удав".

"Їх було десь 7-8 осіб. Здався один, сказав, що є друг, який теж хоче здатися, і він теж вийшов через певний час. Надали їм мінімальну медичну допомогу, дали води, вивели та передали далі. А четверо десь там поки що "крутяться". Вони не потрібні своїм, тож назад не можуть йти, а вперед на штурм також не підуть. Їжі нема, і рано чи пізно, вони або замерзнуть, або самі здадуться в полон", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ зазначають, що третій окупант – чеченець намагався заховатися, але в пошуках безпечного укриття потрапив до рук бійців бригади "Помста".

Полонених загарбників передали співробітникам спецслужб для поповнення обмінного фонду та повернення з полону українських військовослужбовців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луганськ, війна з Росією
В тему

Останні матеріали