0 0000
Новини

ЕКСКЛЮЗИВ. МастерШеф 7: підступні клоуни, лицемірство Кульби та промова Троцького

ЕКСКЛЮЗИВ. МастерШеф 7: підступні клоуни, лицемірство Кульби та промова Троцького

Чим здивував аудиторію 16-й випуск «Мастер Шеф», хто покинув проект та хто отримав відзнаку «Антигерой тижня»? Про все це у статті.

 

16 випуск відзначився багатьма яскравими подіями. Зокрема, учасники готували для випускників «МастерШеф» 6 та працювали під бій барабанів і вибухи петард. Тепер по порядку розберемося з останнім випуском кулінарного шоу: герої будуть вшановані, а антагоністи покарані!

 

Антигерой тижня: Соломія Кульба

Титул «Антагоніст тижня» отримує пані Кульба. Ця худенька дівчинка з солом’яним кольором волосся вже вкотре доводить, що залишиться на проекті навіть, якщо потрібно буде пройтися по головах інших учасників. Цього разу Соломія виступила у якості капітана, і, як і очікувалось, не виправдала ні своїх надій, ні слабких сподівань своєї команди. Не дивно, що під її «пильним» керівництвом Червоні програли конкурс. Доки суровий Олексій Мазніцин складав меню, готував та розподіляв обов’язки, Соломія вешталася від столу до столу, наче наглядач у тюрмі, та міняла місцями кухарів.

Командир із Соломії не вийшов, а от свою майстерність фальші вона вкотре проявила відмінно.

 

Несправедливість тижня

Абсолютно заслужено отримала чорний фартух Юлія Судакова. Що це за кухар, який сам не куштує страву, яку готує? Не дати цукор у тісто на десерт, – межа дурощів.

Однак, найбільше глядачів здивувало, що члени команди піддалися на провокації пані Кульби. Проголосувати проти безініціативного Томаша Німета, а потім ще й з балкону підказувати тільки йому, як правильно готувати капкейки, – зразок ницості та лицемірства зі сторони Соломії.

І хоча аудиторія не надто шанує Томаша, все ж було б несправедливо, якби він покинув проект за таких обставин. Те, що у зоні ризику опинився пан Німет, а не Соломія, – найбільша несправедливість тижня.

 

Найяскравіші моменти: клоуни, зустріч білорусів та промова Троцького

Мабуть, шоу «МастерШеф» без тонкоголосого чоловічка, орієнтація якого залишається відкритим питанням, – було б нецікавим. Сьомий сезон відзначився Володимиром Троцьким. Не обійшлося без його приколів і в 16 випуску. Абсолютно безпідставний та агресивний «наїзд» Володі на тьотю Валю вкотре підтвердив неадекватність чоловіка. Тим не менш, перепалка Володимира Троцького та Валентини Дєнєжко, – один із найемоційніших моментів випуску.

Відмінно обіграли зустріч білорусів. Максим Лізо та Юрій Кармазін, незважаючи на різні сезони, вони відразу знайшли спільну мову.

Особливих овацій варті клоуни та їхні підступні жарти.

 

Хто покинув проект «МастерШеф» 7: Ромео та Джульєтта

Абсолютно очікувано шоу покинула Юлія Судакова. Останнім часом рокова звабниця була надто пасивною, що не можна сказати про її позитивного друга в колясці Максима Лізо. От його прощальне слово стало шоком для учасників та суддів. Ймовірно, таке рішення прийняв не стільки Макс, як продюсери «МастерШеф». Адже складно вигадувати завдання, в якому органічно виглядатиме інвалідне крісло білоруса.

 

 

Що покажуть у наступній програмі

Всього залишилось 12 учасників. З анонсу зрозуміло, що штучний союз пані Кульби та Єлизавети Сподобець похитнеться. Ймовірно, у 17 випуску ніхто проект не покине. Проте, згодом попрощаються з безхарактерною Наталією Чуприк та тьотею Валею.

А як думаєте ви, хто вилетить з шоу наступного тижня?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему