10 Листопада 2023
Новини

Депутату Волинської облради Антикорупційний суд продовжив обов'язки

Депутату Волинської облради Антикорупційний суд продовжив обов'язки

Строк дії обов'язків, покладених на депутата Волинської облради від фракції «За майбутнє» Валентина Кошельника, до 7 січня продовжив Вищий антикорупційний суд.

Таке рішення 7 листопада ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло». НАБУ і САП підозрюють його у зловживанні впливом за неправомірну вигоду.

Як відомо, антикорупційний суд заарештував депутата Кошельника з альтернативою 900 тисяч грн застави. Ці кошти внесли і його відпустили під такі обов'язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатись із Волинської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи, а також утримуватися від спілкування зі свідками. Прокурор САП просив продовжити їхню дію ще на два місяці.

«Клопотання прокурора САП про продовження строку дії обов'язків, покладених на підозрюваного (Кошельника – ред.) у кримінальному провадженні, - задовольнити. Продовжити щодо підозрюваного строк дії обов'язків на 2 місяці - до 7 січня 2024 року включно», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили депутата Волинської облради. Депутату інкримінували одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину у придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів. Пізніше депутату повідомили про підозру у зловживанні впливом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: депутати, Волинь, суд, Корупція
В тему

Останні матеріали