10 Листопада 2023
Новини

Військкомат «пакував» чоловіка в авто: відео «мобілізації» у Львові

Військкомат «пакував» чоловіка в авто: відео «мобілізації» у Львові

Посеред вулиці у Львові працівники військкомату заштовхали в мікроавтобус чоловіка і поїхали з ним, незважаючи на спроби цивільних зупинити викрадення.

Львівський обласний ТЦК та СП запевняє, що проводить перевірку. Про це інформують анонімні Telegram-канали та Львівський обласний ТЦК та СП.

Зранку анонімні Telegram-канали оприлюднили два відеозаписи, на яких, як стверджується, працівники військкомату у Львові силою посадили в мікроавтобус чоловіка і увезли його.

Судячи з відео, близько трьох свідків намагались не дати працівникам військкомату зробити це. Після того, як співробітникам ТЦК все ж вдалося заштовхати чоловіка в мікроавтобус, інше авто тимчасово заблокувало їм проїзд, а принаймні одна жінка залізла в мікроавтобус, не даючи йому поїхати.

Люди голосно кричали та знімали інцидент на камеру. Один з працівників ТЦК намагався "заборонити відеозйомку" оператору. Працівник ТЦК виштовхав жінку з мікроавтобусу, автомобіль дав газу і поїхав. 

Львівський військкомат зранку повідомив, що "з’ясовує  обставини цього випадку та призначив службову перевірку" через "конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК". У військкоматі запевняють, що здійснять "усі необхідні заходи у найкоротші терміни, встановлять усі подробиці та приймуть усі необхідні рішення".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, львів, чоловіки
В тему