9 Листопада 2023
Новини

Скільки військових загинули на блокпостах

Скільки військових загинули на блокпостах

В Україні від початку повномасштабного вторгнення внаслідок ДТП на блокпостах загинули 11 службовців, серед яких і військові, і поліцейські.

Про це повідомив заступник директора Департаменту комунікації МВС Антон Страшко, - пише "Радіо Свобода".

"Загалом на сьогоднішній день внаслідок ДТП, на жаль, 11 службовців – це і поліцейські, і військовослужбовці, загинули. І 37 – зазнали поранення. Такі дані маємо на сьогоднішній день від початку повномасштабної війни. Якщо говорити загалом за випадки дорожньо-транспортортних пригод на блокпостах, то найчастіше це порушеннях ПДР із боку водіїв. Ми кажемо про недотримання швидкісних обмежень, неврахування дорожньої ситуації, зокрема, погодних умов", - сказав Страшко.

У МВС кажуть, що кількість блокпостів від лютого 2022 року зменшили, однак вони залишаються потрібними. За словами Страшка, оосновне їхнє завдання – виявити потенційних злочинців, небезпечних осіб, диверсійно-розвідувальні групи.

"І насправді безпечних міст зараз немає. росія робить усе, щоби дестабілізувати ситуацію в Україні", – додав заступник директора Департаменту комунікації МВС.

Нагадаємо, 7 листопада на Закарпатті на одному з блокпостів автівка збила військовослужбовця прикордонної служби, якого шпиталізували з численними травмами.

Ввечері 6 листопада під Києвом водій "Рено" скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту. Жінку госпіталізували до лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, дтп
В тему

Останні матеріали