30 Жовтня 2023
Новини

У Львові померла пенсіонерка, яку побили арматурою

У Львові померла пенсіонерка, яку побили арматурою
У Львові в лікарні померла пенсіонерка після того, як її побили арматурою.
Тому одному з фігурантів у справі оголосили ще одну підозру — в умисному вбивстві. Поліція казала, що підозрювані після нападу відібрали в неї сумку з продуктами та 700 грн, - повідомила Львівська обласна прокуратура.

Підозрюваними є 43-річний та 30-річний жителі Закарпаття. Їх обох відправили під варту.

Нагадаємо, що правоохоронці увечері 9 жовтня отримали повідомлення від медиків однієї з львівських лікарень про 78-річну пацієнтку, якій діагностували, зокрема, «відкриту черепно-мозкову травму».

Поліціянти встановили, що жінка зазнала травм унаслідок нападу на території одного з львівських навчальних закладів на вулиці Під Голоском.

За даними слідчих, жінка поверталася з дачі додому, коли на неї несподівано напали двоє зловмисників. Один із них завдав їй численних ударів металевою арматурою по голові, від яких потерпіла знепритомніла.

Тоді нападники відібрали в пенсіонерки господарську сумку з продуктами й гроші в сумі 700 гривень, а потім втекли. Травмовану пенсіонерку виявили перехожі, які й викликали швидку допомогу. Проте згодом жінка померла у лікарні.

Молодшому зловмиснику повідомили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів та розбої.Максимальне покарання за цими статтями — довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Старший зловмисник отримав підозру лише в розбої. Йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, смерть, пенсіонери
В тему

Останні матеріали