14 Серпня 2023
Новини

У Криму росіяни посилять покарання за публікацію фото роботи ППО

У Криму росіяни посилять покарання за публікацію фото роботи ППО

На федеральному рівні посилення відповідальності за поширення кадрів роботи військових об'єктів, ППО і результатів українських ударів по російських загарбниках ініціює так звана "влада" тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомив колаборант, так званий глава Криму Сергій Аксьонов.

"Крим ініціюватиме на федеральному рівні внесення змін до законодавства в частині посилення відповідальності за розповсюдження в публічному полі, на різних інтернет-ресурсах, у соцмережах, чатах, месенджерах фото і відеозаписів розташування і роботи військових і стратегічних об'єктів, ППО та інших оборонних систем, а також результатів терористичних атак, скоєних київським режимом", - сказав колаборант.

Аксьонов назвав людей, які публікують подібні фото і відео "свідомими чи мимовільними пособниками ворога, незалежно від мотивів".

Нагадаємо, 12 серпня російські окупанти повідомили про "спробу атаки ЗСУ по Кримському мосту", в мережі публікували кадри з білим та чорним димом. По обіді 12 серпня повідомлялося, що в районі керченського мосту вдруге за день лунали вибухи.

Пізніше джерела УП в СБУ повідомили, що в ніч на 12 серпня 17 українських безпілотників атакували логістичну базу російських військ неподалік Євпаторії в окупованому Криму, внаслідок чого, за попередніми даними, десятки окупантів було вбито або поранено. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, війна з Росією
В тему