26 Червня 2023
Новини

У Криму горять склади окупантів

У Криму горять склади окупантів
Фото ілюстративне
У тимчасово окупованому Криму в районі населених пунктів Токарєве – Шубине сталась масштабна пожежа.

Про це повідомив Анатолій Штефан "Штірліц".

За попередньою інформацією, вогонь охопив склади боєприпасів ворога. Крім того, росіяни у соцмережах повідомляють про вибухи на території півострова.

На оприлюднених відео видно, що вогонь охопив величезну територію. У небі над Токарєвим піднялась величезне густа хмара чорного диму.

Додамо, що офіційної інформації щодо цього не було, окупаційна влада також не коментувала масштабну пожежу. Однак росіяни в окупованому Криму вже придумали свою версію подій.

У своїх телеграм-каналах пропагандисти пишуть, що у Кіровському районі Криму горить нібито законсервований полігон побутових відходів. Ну і звісно традиційна причина пожежі в росіян – порушення пожежної безпеки. Пропагандисти кажуть, що полігон загорівся "через складування сухих гілок біля кордонів полігону".

Нагадаємо, 24 червня до Сімферополя завітала "бавовна". Місцеві жителі повідомляли про щонайменше два потужних вибухи. Крім того "бавовнило" Армянськ і Бердянськ. Вранці 22 червня повідомили про влучання по низці мостів між Херсонщиною та тимчасово окупованим Кримом. Під атаку потрапив і Чонгарський міст, який перетворився на решето. Того ж дня "бавовна" навідалась і до Джанкоя. Однак окупаційна влада ретельно приховує цю інформацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, пожежа
В тему