15 Червня 2023
Новини

Крим атакували 9 безпілотників, - колаборант аксьонов

Крим атакували 9 безпілотників, - колаборант аксьонов
Тимчасово окупований Крим зранку 15 червня, як заявляють на росії, атакували дев’ять безпілотників. 

Про це повідомив так званий голова тимчасово окупованого Криму сергій аксьонов. За інформацією росіян, шість дронів були збиті силами ППО, а три — заглушені засобами радіоелектронної боротьби.

Він заявив, що один безпілотник здетонував у селі Докучаєве Красногвардійського району. аксьонов каже, що жертв немає. Він заявив, що всі служби виїхали на місце і закликав людей зберігати спокій.

Нагадаємо, окупаційна влада Криму регулярно заявляє про нібито атаки безпілотниками. Зокрема, аксьонов 1 травня казав, що один безпілотник збили сили протиповітряної оборони на заході півострова. Кримські Telegram-канали перед цим писали, що неподалік Євпаторії в небі видно сліди, характерні для роботи систем ППО.

А ввечері 20 березня в тимчасово окупованому Криму пролунала низка вибухів, які окупаційна влада пояснила атакою безпілотниками. У Головному управлінні розвідки Міноборони України тоді повідомили, що у Джанкої знищили російські крилаті ракети типу «Калібр-НК» під час їхнього транспортування залізницею.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, війна з Росією
В тему