2 Червня 2023
Новини

Стрілянина в Одесі: що відомо про нападника

Стрілянина в Одесі: що відомо про нападника

Тренер Руслан Умаров, який є наставником першого за 10 років чемпіона Європи з вільної боротьби Василя Михайлова, нібито влаштував стрілянину в Одесі.

Про це інформує "ЄвроМайдан".

В Одесі 1 червня сталася стрілянина, повідомлення про неї на гарячу лінію правоохоронців надійшли приблизно о 15:00. Прибувши на місце виклику, поліція виявила тіла двох загиблих, а чоловіка, який влаштував стрілянину, з вогнепальними пораненнями госпіталізували.

У мережі активіст Дем'ян Ганул поширив аудіозапис, який буцімто надала донька тренера Умарова. Дівчина стверджує, що її мати Олена вже більше ніж рік не жила разом з Умаровим. Жінка намагалася розлучитися з тренером, проте він постійно відмовлявся. Ба більше, він буцімто навіть погрожував загиблій.

Через постійні погрози довелося найняти охоронця. Саме він, за словами доньки загиблої, був в автомобілі й загинув разом з Оленою. На опублікованих аудіозаписах, на яких нібито погрожує Умаров, чутно як чоловік говорить, що "охоронці не врятують".

Нагадаємо, в Одесі у Київському районі сталася стрілянина. За попередньою версією слідства, конфлікт відбувся між членами родини.

Очевидці розповіли, що спочатку пролунало 4 постріли в одному з дворів, а потім почалася погоня – чоловік на Range Rover наздоганяв водія на BMW. Уваров "затис" втікача у міжквартальному проїзді й знову відбулася стрілянина.

Унаслідок перестрілки на місці інциденту загинула жінка. Водій BMW загинув у кареті швидкої допомоги. Чоловік, який влаштував стрілянину, також отримав поранення – його госпіталізували у важкому стані.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, обстріли, кримінал
В тему

Останні матеріали