7 Квітня 2023
Новини

Вибухи біля Мелітополя: окупанти 4 дні звозили техніку

Вибухи біля Мелітополя: окупанти 4 дні звозили техніку

Вибухи поблизу Мелітополя увечері 6 квітня пролунали у місці, де була зосереджена техніка і особовий склад окупантів.

Загарбники те все звозили упродовж 4 днів. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в етері національного марафону, - пише УП.

"Вчора приблизно о пів на дев’яту вечора було чутно вибухи у Мелітополі та Мелітопольському районі – селищі Веселе. До того була інформація, що ворог вже 4 дні поспіль звозить туди свою техніку та свій особовий склад. Ворог намагався це робити під час вимкненого мобільного зв’язку та інтернету у цьому селищі, щоб наші мешканці не могли нічого повідомити ЗСУ та спецслужбам. Але не вдалося це приховати", - сказав Федоров.

Мер нагадав, що цього ж тижня лунали вибухи в районі мелітопольського аеродрому. За його даними, за день до цього загарбники гвинтокрилами звозили на аеродром багато свого надважливого вантажу.

"Але в одну ніч весь цей вантаж вибухнув. І його нема. І така ситуація вже другий тиждень поспіль. І це сіє паніку серед окупантів", – підсумував Федоров.

Нагадаємо, ввечері 6 квітня повідомлялося, що на півночі окупованого росіянами Мелітополя Запорізької області пролунали кілька вибухів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему