18 Лютого 2023
Новини

Прикордонники затримали українця із 3 мільйонами гривень

Прикордонники затримали українця із 3 мільйонами гривень

Під час спроби заїхати до України прикордонники затримали чоловіка. У нього виявили приховані понад 3 мільйони гривень готівкою.

За наявною інформацією, сталося це на пункті пропуску "Тиса". Прикордонники розповіли, що несподівану знахідку вони виявили 17 лютого, коли чоловік намагався перетнути кордон.

Як зазначають прикордонники, 57-річний українець ввечері намагався заїхати до України через пункт пропуску "Тиса", що в Чопі. Під час огляду його автівки співробітники виявили чималеньку суму грошей. Мовиться про 3,3 мільйона гривень. Їх чоловік не задекларував.

Нагадуємо, що без декларації ввозити або вивозити готівки можна на суму еквівалентну 10 тисячам євро. За нинішнім курсом це близько 403 тисяч гривень. У затриманого чоловіка готівки було у майже 10 разів більше.

57-річний затриманий розумів, що незаконно ввозить таку суму готівкою. Тож він завбачливо спробував заховати купюри у кількох сумках, порожнинах салону транспортного засобу, а також у багажнику. Прикордонники зауважили, що виявлену суму вони вилучили. Наразі займаються з'ясуванням обставин справи.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прикордонники, гроші
В тему