0 0000
Новини

Засновник Playboy Х’ю Хефнер свого часу підкорив українку Дашу Астаф’єву

Засновник Playboy Х’ю Хефнер свого часу підкорив українку Дашу Астаф’єву

27 вересня закінчилось життя 91-річного засновника журналу Playboy Х'ю Хефнера. Цей чоловік не тільки створив найпопулярніший у світі бренд і журнал, але зміг на його базі відкрити чимало бізнесових структур, ставши мільйонером із величезними статками.

 

Цікаво, що від України першою моделлю журналу Playboy стана наша співачка Даша Астаф’єва. Історія їхніх відносин досить таємнича, але Даша поділилася деякими особистими спогадами про дружбу із цим чоловіком.

Для американського Плейбоя Даша позувала у 2006 році, прикрасивши собою обкладинку цього журналу. Потім її фото друкувалися в журналах 15-ти країн. А згодом вона отримала пропозицію взяти участь у зйомках в США для участі в конкурсі на честь 55-ї річниці журналу. Перед тим кастинг відбувся в різних країнах, були вибрані 5 американок, але Дашу запросили поза конкурсом і саме вона перемогла і стала головною дівчиною Америки.

А коли познайомилася із Х'ю Хефнером, то відразу стала головним об’єктом його уваги. Згодом Даша прокоментувала їхню дружбу, сказавши, що вони дуже схожі, слухають однакову музику, читають одні і ті ж книги. Хефнер навіть сказав, що бачить у Даші своє відображення.

Також в інтерв'ю газеті «Сегодня» Даша повідомила, що навіть отримувала пропозицію від засновника Playboy . Хоча потім він сам відповів замість неї, сказавши, що Даша мабуть мріє про зовсім інші речі.

Наступна зустріч із Х’ю Хефнером запам’яталася запаморочливим вчинком Даші, яка з’явилась на вечірці у напівпрозорій темній сукні, через яку добре було видно груди. Як розповіла Даша, того вечора Хефнер зробив їй комплімент і спитав, яка, на її думку, йому подобається білизна. На це Даша просто зняла свої трусики і викинула їх у натовп. «Все правильно! – вигукнув тоді Хефнер. – Я люблю голих дівчат!»

Про Хефнера Астаф'єва завжди відгукувалася позитивно, знаходилася під сильним враженням від нього, називала його людино мрії, із яким хотіла познайомитися з дитинства. «Але я не мріяла про те, щоб стати його половинкою. Мені хотілось донести людям, що Хефнер, це не тільки голі дівчата, це глибока і дуже цікава особистість», – розповіла Даша.

Також співачка зізналася, що дружина Хефнера Крістел була проти їх дружби і навіть спілкування. Хефнер називав Дашу найкрасивішою дівчиною Америки. Це й послужило початком пліток про їх нібито стосунки. До речі, за гонорар, який Даша отримала за зйомки в ювілейному номері, вона придбала квартиру у Києві.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали