0 0000
Новини

Помер засновник журналу «Playboy» Х’ю Хефнер

Помер засновник журналу «Playboy» Х’ю Хефнер

27 вересня помер Х’ю Хефнер, – чоловік, який дав старт сексуальній революції та створив один з найвідоміших журналів світу «Playboy».

 

Х’ю Хефнер народився у Чикаго 9 квітня 1926 року. Після закінчення школи в 1944 році відправився на фронт і воював протягом останніх місяців Другої світової. Навчаючись на психологічному факультеті Університету Іллінойсу в його голові з’явилися ідеї для журналу «Playboy».

Після навчання Х’ю працював у рекламному відділу журналу. Проте звільнився, коли керівництво відмовилося підвищувати йому зарплату. У грудні 1953 року виходить перший випуск журналу «Playboy» з Мерилін Монро на обкладинці тиражем 70000 примірників. Гроші на проект чоловік зайняв у інвесторів та позичив у матері. Журнал виправдав себе і перший випуск моментально розкупили.

У 1959 році Хефнер, після 10 років подружнього життя, розводиться з першою дружиною Мілдред Вільямс, яка народила йому доньку та сина. Після багатьох інтрижок та романів з відомими моделями, Х’ю, у 1989 році, вдруге одружується з моделлю Кімберлі Конрад. Вона народила ще двох синів. Їхній шлюб також розвалився через 10 років.

З 2000 року Х’ю Хефнер жив в своєму особняку з 7 дівчатами віком від 18 до 28 років. З 2009 у домі «Playboy» жила і Крістал Харріс. У 2010 чоловік заручився з цією двадцятип’ятирічною моделлю. Проте, весілля так і не відбулося. Пара розсталася напередодні церемонії. Згодом стало відомо, що Х’ю Хефнер сильно посварився з коханою по телефону. Тоді дівчина забрала свої речі з дому. Однак, 31 грудня 2012 року пара все таки одружилася.

В ЗМІ повідомляли, що восени 2016 року стан здоров’я Х’ю Хефнера різко погіршилося. Подейкували, що чоловік схуд на 40 кілограм і не виходить на публіку вже кілька місяців.

Вночі, 27 вересня 2017 року Х’ю Хефнер помер на 92-му році життя в своєму особняку, в оточенні близьких.

Статки Х’ю оцінюють у 43 мільйонів доларів. Всі гроші Хефнер залишив своїм дітям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему