9 Січня 2023
Новини

У Луцьку чоловік викрав авто та вчинив ДТП

У Луцьку чоловік викрав авто та вчинив ДТП

На Ковельщині та в Луцьку 8 січня поліція розкрила два випадки незаконного заволодіння транспортними засобами.

У Ковельському районі зловмисник викрав скутер, а в Луцьку невідомий заволодів Daewoo та скоїв на ньому ДТП. Про це повідомили в поліції області.

Учора зранку до правоохоронців звернувся 30-річний житель Ковельського району та повідомив, що з господарського приміщення викрали мопед. Як з’ясували поліцейські, до незаконного заволодіння транспортним засобом може бути причетний товариш заявника.

Під час оперативно-розшукових заходів 23-річного волинянина затримали, мопед виявили у сусідньому населеному пункті та вилучили.

Цього ж дня у Луцьку з двору будинку на проспекті Волі невідомий викрав Daewoo Lanos. Автомобіль був незамкненим та з ключами всередині. Поліцейські оперативно виїхали на місце події, встановили усі необхідні дані та передали орієнтування на всі служби. Вже за декілька хвилин патрульні виявили авто на вулиці Рівненській після ДТП. Зловмисника затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За двома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Розглядають питання про оголошення правопорушникам підозри та обрання їм запобіжного заходу. Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ковель, луцьк, дтп, крадіжка
В тему

Останні матеріали