6 Січня 2023
Новини

У білорусі лукашенко навідався до військ рф

У білорусі лукашенко навідався до військ рф

У білорусі на 230-й загальновійськовий полігон Обуз-Лесновський, де розміщена російська частина, прибув самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко.

Про це повідомило державне білоруське агентство БЕЛТА, пише "Європейська правда".

"Спільну справу робимо", - заявив лукашенко, вислухавши доповідь російського офіцера про завершення бойового злагодження частин російсько-білоруського угруповання військ.

Представник російських військ доповів лукашенку про проведення навчань і командно-штабних тренувань. Зокрема, спільні навчання провели мотострілецькі й танкові підрозділи, спеціальні війська, підрозділи ППО двох країн. 

"На даному етапі підрозділи Збройних Сил російської федерації готові до виконання завдань за призначенням", - заявив офіцер російських військ.

Повідомляється, що лукашенко ознайомився з розташуванням військових частин і підрозділів російських Збройних Сил, поспілкувався із солдатами та офіцерами.

Нагадаємо, 27 грудня 2022 року повідомлялось, що прикордонники наразі не фіксують створення у білорусі наступального угруповання, яке було б готове станом на зараз вторгнутися з території рб.

28 грудня стало відомо, що росія зібрала в білорусі угруповання військ кількістю 10 200 людей і що цієї кількості для наступу на Україну недостатньо. 2 січня навчання збройних сил росії та білорусі продовжили щонайменше до 8 січня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, білорусь
В тему

Останні матеріали