6 Січня 2023
Новини

Яка ситуація в регіонах України

Яка ситуація в регіонах України
Низку регіонів України впродовж 5 січня та в ніч проти 6 січня продовжували обстрілювати російські війська. 
Про це йдеться у звітах ОВА.

Харківська область: окупанти впродовж 5 січня обстрілювали прикордонні населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів. Під обстріли з мінометів й артилерії потрапили Куп'янськ, Вовчанськ, Дворічна, Огірцеве, Кислівка та інші населені пункти.

У Куп'янську пошкоджено будівлю цивільної промисловості. У Дворічній частково зруйновано ліцей: там сталася пожежа, яку гасили протягом 3 годин. Там 75-річний чоловік зазнав поранень, його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Дніпропетровська область: вночі росіяни двічі били з важкої артилерії по Нікопольському району. Приблизно десяток снарядів прилетіли в Марганецьку та Червоногригорівську громади.

Пошкоджено декілька приватних будинків, газопровід і лінію електропередач, знищено господарчу споруду. Люди не постраждали, зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Миколаївська область: 5 січня о 8:53 та 22:58 окупанти вдарили з артилерії по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає. У Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно,.

Запорізька область: за минулу добу до Нацполіції надійшло 21 повідомлення про руйнування внаслідок обстрілів цивільної інфраструктури мешканців Оріхівщини, Гуляйпільщини та Василівського району.

Херсонська область: окупанти 58 разів обстріляли територію області - 6 загиблих, 4 поранених. У Херсоні ворожі снаряди влучили в пожежну частину, приватні та багатоквартирні будинки.

Донецька область: за 5 січня від ворожих обстрілів загинула 1 людина у Бахмуті. Ще 3 поранених.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему