1 Грудня 2022
Новини

Найбільшою військовою базою Криму росіяни зробили Джанкой

Найбільшою військовою базою Криму росіяни зробили Джанкой
На найбільшу військову базу тимчасово окупованого Криму росіяни перетворили Джанкой та прилеглі райони.

Про це розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов під час брифінгу, - пише hromadske.

За даними розвідки, у польовому парку техніки в районі Медведівки Джанкойського району перебуває 750 одиниць озброєння та військової техніки.

Як зазначив Громов, росіяни утримують резерви на півночі Криму для посилення угруповань на Придніпровському та Оріховському напрямках.

Генеральний штаб Збройних сил України вказує на те, що спостерігається зменшення кількості російсько-окупаційних військ і військової техніки у місті Олешки Херсонської області.

Водночас росіяни продовжують обороняти раніше зайняті рубежі на Херсонському напрямку. Артилерійських та танкових обстрілів зазнають райони населених пунктів, що розташовані на правому березі річки Дніпро. Ворог не припиняє обстрілювати передмістя та сам Херсон.

За даними президента Володимира Зеленського, за один тиждень російсько-окупаційні війська 258 разів обстріляли 30 населених пунктів Херсонської області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, крим
В тему