11 Листопада 2022
Новини

російські війська повністю вийшли з Херсона, - міноборони рф

російські війська повністю вийшли з Херсона, - міноборони рф

З Херсона вийшли всі окупаційні війська та переправилися на лівий берег Дніпра.

Про це пише УП з посиланням на російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"Під час перекидання на лівий берег Дніпра жодної одиниці військової техніки та озброєння на правому березі не залишено, всі російські військовослужбовці переправилися, втрат особового складу, озброєння, техніки і матеріальних засобів російського угруповання не допущено", - зазначили в міноборони росії.

Повідомляється, що відхід російських загарбників завершився о 5 ранку 11 листопада.

Нагадаємо, 9 листопада командувач російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін заявив, що військових рф перекидає на лівий берег Дніпра з Херсона.

В Офісі президента України заявили, що у Херсоні зберігається значне угруповання російських військових та ознак відступу без бою не видно. Увечері 10 листопада президент Володимир Зеленський оголосив, що з півдня надходять хороші новини – 41 населений пункт уже звільнили захисники України.

Вранці 11 листопада російські ЗМІ опублікували фото і відео зруйнованого Антонівського моста біля Херсона, повідомляють, що його могли підірвати окупанти, коли виходили з міста на лівий берег.

Прессекретар президента рф дмитро пєсков не став заперечувати, що втеча з Херсона – удар по престижу путіна. Водночас він додав, що росія продовжує вважати Херсон своєю територією, незважаючи на відведення військ на лівий берег Дніпра в Херсонській області. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, херсон
В тему

Останні матеріали