31 Жовтня 2022
Новини

росіяни замінували околиці Сєвєродонецька: готуються до оборони

росіяни замінували околиці Сєвєродонецька: готуються до оборони

російські окупанти готуються до наступу ЗСУ в тимчасово захопленому Сєвєродонецьку на Луганщині.

Найбільшою загрозою для українських військових може бути тотальне замінування околиць міста. Про це голова Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк повідомив в етері телеканалу «Київ», - пише Слово і Діло.

«Приготування до оборони є і становитиме, мабуть, досить серйозні проблеми для наших військових, оскільки мінується все навколо, ведеться будівництво ліній оборони, якихось споруд - важко сказати, на скільки професійно, але потуги робляться. Найбільша загроза - це мінування всіх околиць», - сказав Стрюк.

При цьому, він зауважив, що загарбники, які прибувають у місто, розселяються в покинутих квартирах, тож почалася чергова хвиля мародерства.

«Зараз пішла нова хвиля зайняття більш-менш уцілілих квартир місцевих жителів. При чому робиться це під «добрим» приводом - розселити людей, хоча фактично йде грабунок населення», - сказав голова ВЦА.

Згідно зі словами Стрюка, окупаційну так звану адміністрацію покинули деякі співробітники, які раніше туди влаштувалися.

Нагадаємо, що мобілізованих росіян розселяють у занедбаних квартирах Рубіжного та Сєверодонецька.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луганськ, війна з Росією
В тему