16 Вересня 2022
Новини

росіяни знову вдарили по Кривому Рогу

росіяни знову вдарили по Кривому Рогу

Ракетного удару по Кривому Розі вдень 16 вересня завдали російські війська.

Місто зазнає атак третій день поспіль. Про це інформують голова криворізької військово-цивільної адміністрації Олександр Вілкул та "Суспільне".

"Кривий Ріг – ракетний удар. Залишайтесь у укриттях. Нічого не знімайте та не викладайте у соцмережі", - зазначив Вілкул.

Про вибух у Кривому Розі пореспондент "Суспільного" повідомили о 13:07. Напередодні в цей же час росіяни вдарили по місцевому підприємству.

Нагадаємо, ввечері 14 вересня російська армія випустила 8 крилатих ракет по гідротехнічній споруді у Кривому Розі – дамбі Карачунівського водосховища. Били ракетами "Кинджал" та "Іскандер".

У результаті ракетних ударів по Кривому Рогу рівень води у річці Інгулець зріс, підтопило 112 будинків та дворів. У деяких населених пунктах почалися перебої з водою, бо росіяни влучили і в водогін. Усю ніч у Кривому Розі ліквідовували наслідки удару, в двох місцях мусили підірвати дамбу, – і рівень води в Інгульці дещо впав.

15 вересня російська армія завдала ракетного удару по підприємству у Кривому Розі, а потім знову по гідротехнічних спорудах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, кривий ріг
В тему