25 Серпня 2022
Новини

Обстріл залізничної станції Чаплине: зросла кількість загиблих

Обстріл залізничної станції Чаплине: зросла кількість загиблих
На Дніпропетровщині до 25 людей зросла кількість цивільних, які загинули внаслідок ракетного удару російсько-окупаційними військами залізничної станції Чаплине.

Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

Відомо, що серед 25 загиблих двоє дітей та троє залізничників. Також 31 людина поранена — серед них двоє дітей та четверо залізничників.

«Навіть після таких страшних днів, ми підіймаємось і продовжуємо працювати за графіком і зшиваємо країну від сходу до заходу», — написав він.

Нагадаємо, окупанти 24 серпня обстріляли залізничну станцію Чаплине на Дніпропетровщині, повідомляв президент Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Радбезу ООН.

Він розповів членам Радбезу, що внаслідок російського ракетного удару 24 серпня по залізничній станції Чаплине загорілося чотири пасажирських вагони.

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко розповів, що вдень російська ракета знищила приватний будинок у селищі Чаплине на Дніпропетровщині. Під завалами опинилися 3 людини — жінка та 2 дітей.

Жінку та 13-річного хлопчика врятували місцеві мешканці. Тіло загиблого 11-річного хлопчика з-під завалів дістали рятувальники.

Пізніше росіяни ще раз атакували населений пункт — спочатку однією ракетою, а потім ще трьома. Перша атака пошкодила господарчі будівлі залізниці, наступні — влучили у залізничну станцію.

Через удар виникла пожежа у 5 пасажирських вагонах. За даними Тимошенка, загинула 21 людина, поранено — 22.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дніпро
В тему