14 Серпня 2022
Новини

Українські захисники вкотре обстріляли Антонівський міст

Українські захисники вкотре обстріляли Антонівський міст

ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту в окупованому Херсоні 14 серпня.

Наразі встановлюється, чи можуть окупанти перевозити через нього техніку. Про це керівник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк повідомляє в ефірі телемарафону, - пише Слово і Діло.

«Знову нанесено удар по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний», - сказала Гуменюк.

Згідно з її словами, удари ЗСУ по мостах у Херсонській області ускладнюють для окупантів перевезення важкої техніки та боєприпасів. При цьому, Гуменюк наголосила, що це не означає, що мости повністю пошкоджені. Цю інформацію уточнюють спеціалісти.

«Наразі ми бачимо і спостерігаємо, як керівний склад тих військових підрозділів потроху використовує ці залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег для того, щоб відчувати себе у безпеці», - додала речниця.

Варто зазначити, що у Херсонській області в окупантів почалася паніка після нещодавніх ударів ЗСУ по Антонівському та Каховському мостах - росіяни масово вивозять їхні родини з цих територій.

Нагадаємо, що окупаційна влада збирається спорудити дублера Антонівського мосту. Міст, за інформацією Херсонської облради, отримав серйозні ушкодження. 7 серпня ввечері ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському мосту в Херсоні. Крім цього, уражено кілька інших мостів, а також низку військових об'єктів на окупованих територіях.

Також нагадаємо, що Збройні Сили України повністю вивели з ладу автомобільний міст у Новій Каховці. На цей час ця транспортна артерія більше не функціонує.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, збройні сили україни, херсон
В тему