12 Липня 2022
Новини

У білорусі - командно-штабні навчання з територіальними військами: що відомо

У білорусі - командно-штабні навчання з територіальними військами: що відомо

У Гомельській області білорусі, що межує з Україною, стартували командно-штабні навчання територіальних військ.

Про це повідомило Міністерство оборони білорусі.

«З 12-го по 14-те липня під керівництвом заступника голови Гомельського обласного виконавчого комітету проводиться командно-штабне навчання з територіальними військами Жлобинського району», – сказано в повідомленні.

Під час навчань білоруські територіальні війська відпрацюють охорону й оборону об’єкта територіальної оборони та несення служби на контрольно-пропускному пункті під час участі у виконанні заходів воєнного стану.

Раніше стало відомо, що в південних областях білорусі, звідки відбуваються запуски ракет по Україні, продовжили обмеження для польотів цивільних літаків з 8-го липня по 7-ме жовтня.

Нагадаємо, що в білорусі знову спостерігається активність вантажної військової авіації з російської федерації. Зокрема, ввечері 9-го липня у Мачулищі прилетів літак далекого радіолокаційного виявлення А-50 і два Іл-76. Також зранку 10-го липня прилетіли ще три Іл-76 (два з них повторно).

Крім того, в білорусі помітили пересування 10-ти одиниць російської техніки, яка рухалася у бік українських кордонів. Один із КамАЗів вилетів у кювет біля Осиповичів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, білорусь
В тему