8 Липня 2022
Новини

«Ми серйозно поки що нічого не починали», - путін про війну в Україні

«Ми серйозно поки що нічого не починали», - путін про війну в Україні

Президент росії володимир путін звинуватив так званий «колективний Захід» у розв'язанні війни в Україні та заявив, що той «вже програв боротьбу».

Про це йдеться у його заяві на зустрічі з фракціями Держдуми.

«Вони мали б зрозуміти, що програли від початку нашої «спеціальної військової операції», тому що її початок означає і початок кардинального зламу світопорядку по-американськи... Треба розуміти, що цей процес зупинити вже неможливо», - заявив він.

Водночас, за його словами, росія нібито «всерйоз ще нічого не починала в Україні», а також наголосив, що «все йде до трагедії для українського народу»

«Але всі мають знати, що ми щось за великим рахунком серйозно поки що нічого не починали. При цьому ми не відмовляємось і від мирних переговорів. Але ті, хто відмовляється, мають знати, що чим далі, тим складніше їм буде з нами домовитися», - додав путін.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що росія готується мобілізувати свою економіку для затяжної війни в Україні.

Також у РНБО повідомили про те, що навіть якщо російський президент володимир путін раптово залишить свою посаду, неважливо, чи помре він, чи втратить владу в результаті перевороту, для України це ніяк не покращить ситуацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна, володимир путін
В тему

Останні матеріали