5 Липня 2022
Новини

По Дніпропетровщині росіяни запустили 7 ракет: 6 збили

По Дніпропетровщині росіяни запустили 7 ракет: 6 збили

На Дніпропетровську область росія скерувала сім ракет зранку 5 липня.

Шість з них вдалося збити українській ППО, сьома влучила в приватний сектор у місті Покров. За попередніми даними, постраждалих немає. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Ранкова ракетна атака на область. "Сусід" "дружньо" скерував на нас 7 ракет! 6 з них наші військові збили — над Дніпром та Синельниківським районом», — написав Резніченко.

Він зазначив, що в Дніпрі уламки збитої ракети спричинили загоряння, проте рятувальники вже загасили вогонь і ніхто не постраждав. 

Водночас сьома ракета влучила у приватний сектор у місті Покров. За даними голови ОВА, зруйновані кілька будинків, ще у кількох повибивало шибки. Також від вибуху сталася пожежа, на місці працюють представники ДСНС та поліцейські.

За попередніми даними, постраждалих унаслідок ракетного удару немає.

Зазначимо, що цієї ночі на Дніпропетровщині були дві повітряні тривоги: перша тривала з 2:51 до 4:40, а друга — з 5:38 до 6:04.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області активні бойові дії не відбуваються. Однак загроза ракетних ударів зберігається.

Наприклад, 28 червня у місті ворожа ракета влучила у станцію техобслуговування, внаслідок чого під завалами опинилися люди, виникла пожежа. Загалом по області випустили 6 ракет.

26 червня окупанти тричі обстріляли Зеленодольську громаду Дніпропетровської області. У Зеленодольську двоє людей зазнали поранень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дніпро, війна з Росією
В тему