30 Червня 2022
Новини

У Лисичанську рашисти зруйнували відділ поліції й нафтопереробний завод

У Лисичанську рашисти зруйнували відділ поліції й нафтопереробний завод

Наміру захопити Лисичанськ не полишають російські загарбники – у результаті численних авіаударів знищений відділок поліції та пошкоджена територію НПЗ.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Вранці 30 червня росіяни ведуть наступ поблизу Верхньокам’янки та штурмові дії поблизу Лисичанського нафтопереробного заводу", - зазначив Гайдай.

За словами голови ОВА, росіяни кинули практично всі сили на захоплення міста і обстрілюють його зі всіх наявних видів озброєння.

Також 29 червня окупанти нанесли авіаудари по території нафтопереробного заводу та у районі Вовчоярівки та повністю знищилио приміщення відділу поліції.

Гайдай зазначив, що у місто регулярно намагаються увірватися диверсанти. Одну ДРГ знешкодили 29 червня у районі Верхньокам’янки. 

У Лисичанську багато руйнувань житлового фонду. У підвальному приміщенні одного з пошкоджених будинків після ліквідації пожежі знайшли тіло жінки без ознак життя. 

окупанти не припиняють обстрілювати території уздовж річки Сіверський Донець – і з боку Сєвєродонецька, і з боку Лисичанська. Майже під постійним вогневим тиском район "Донсоди". 

ворог не полишає намірів блокувати Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автошляху Лисичанськ – Бахмут.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луганськ, війна з Росією
В тему