0 0000
Новини

Чоловік врятував чотирьох дітей з палаючого будинку

Чоловік врятував чотирьох дітей з палаючого будинку

Чоловікові довелося кричати, щоб розбудити дітей, які спокійно спали в охопленому вогнем будинку.

Про це повідомляє ТСН.

На Житомирщині чоловік врятував з палаючого будинку чотирьох дітей. Валерій Стоянович розповів, що випадково прокинувся близько години ночі і подивившись у вікно, він побачив, що сусідський будинок горить. Чоловік знав, що там можуть бути діти, тому негайно побіг туди.

Будинок був охоплений вогнем, а коли сусід подивився в вікно, то побачив, що діти спокійно сплять. Він розбив вікно і почав кричати, щоб діти вставали. Першою прокинулася 10-річна Руслана, яка відразу розбудила всіх інших. Через вікно чоловік дістав всіх дітей з палаючого будинку.

За лічені хвилини на місце прибули пожежники, які загасили будинок. Вони кажуть що якщо б діти залишилися в будинку до їх приїзду, то вони могли б задихнуться.

Мама була в сусідньому селі, і каже, що залишила дітей не на довго. Вона одна виховує чотирьох дітей, а її чоловік помер чотири роки тому. Вона каже, що вже пережила одне страшне горе, і тепер ця пожежа буде для неї наукою.

Після пожежі будинок прийшов в непридатність, тому сім'ю тимчасово прихистили родичі. У свою чергу односельці заявили, що не покинуть сім'ю в біді і до настання холодів зроблять новий дах. Також пообіцяла допомогти і сільрада.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему