7 Квітня 2022
Новини

З Дніпра краще евакуюватися жінкам, дітям та людям похилого віку, - Філатов

З Дніпра краще евакуюватися жінкам, дітям та людям похилого віку, - Філатов
Виїхати з Дніпра радять жінкам, дітям, людям похилого віку, а також тим, хто не залучений до роботи промислових підприємств та критичної інфраструктури.
Міський голова Борис Філатов рекомендує жителям міста, які виїхали за його межі, поки що не повертатися. А певним категоріям населення — евакуюватися. Про це він сказав під час брифінгу 7 квітня, передає «Суспільне».

Філатов нагадав, що ситуація на Донбасі загострюється і наразі відбувається евакуація жителів з Луганської та Донецької областей. 

«Багато людей зараз рухаються крізь наш обласний центр. Нам дуже допомагає, що запущений прямий евакуаційний потяг з Покровська. Однак, велика кількість людей їдуть приватним транспортом і автобусами. Рекомендую їм рухатися далі, в сторону заходу України, де у будь-якому випадку безпечно», — поясни мер.

І додав, що у Дніпрі комунальні підприємства та лікарні працюють у штатному режимі, є запас ліків є на кілька місяців. Крім того, місто очікує партію медикаментів з Ізраїлю.

Зазначимо, що бойових дій поблизу Дніпра немає, фронт пролягає у Донецькій, Луганський та Харківській областях, на півдні Запорізької області, а також на адмінмежі Херсонщини. А проте усі українські міста регулярно обстрілюють ракетами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дніпро
В тему