22 Березня 2022
Новини

Українцям почали виплачувати 6 500 грн з єПідтримки

Українцям почали виплачувати 6 500 грн з єПідтримки
В Україні почалися перші виплати 6 500 грн з єПідтримки.
Кошти вже отримали 500 тисяч українців, які подали заявки в перший день. Кошти надходять почергово. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
Загалом заявки на єПідтримку подали майже 4 мільйони людей.

«Важливо: люди отримували смс, що ніби то їм потрібно перейти за посиланням, щоб отримати 6 500 грошової допомоги. Це чергове інтернет-шахрайство. Будьте уважні. Сповіщення про нарахування грошей з єПідтримки надійде вам у застосунку того банку, клієнтом якого ви є», — наголосив Федоров.

Варто зауважити, що гроші можуть отримати всі наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ, та ФОПи усіх груп з населених пунктів, де активно ведуться бойові дії.  

Для цього треба авторизуватися в «Дії» та обрати послугу «єПідтримка». Після цього слід обрати картку «єПідтримка». 

Далі треба натиснути «Отримати допомогу» й очікувати зарахування коштів. Ви можете подати заявку, навіть якщо вже отримали допомогу за вакцинацію проти коронавірусу. Отримати 6 500 грн «єПідтримки» зможуть і нещеплені громадяни.

У Мінцифри нагадують, що в програмі беруть участь усі банки, які підключені до «єПідтримки»: monobank, «Альфа-банк», «ПриватБанк», «А-Банк», «Ощадбанк», «Укргазбанк», Raiffeisen Bank, «Банк Восток», IdeaBank, izibank, «ПУМБ»

Кошти можна витрачати без обмежень, а також знімати в банкоматах або перераховувати на інші картки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, гроші, робота, українці
В тему