1 Лютого 2022
Новини

Вбивство нацгвардійцем товаришів: поширюють фейк про самогубство солдата

Вбивство нацгвардійцем товаришів: поширюють фейк про самогубство солдата

У деяких телеграм-каналах почали поширювати інформацію про те, що нацгвардієць, який розстріляв п'ятьох людей у Дніпрі, повісився у СІЗО.

У Держбюро розслідувань заявили, що ця інформація є недостовірною.

«Сьогодні в інформаційному просторі поширилася чутка щодо самогубства Артемія Рябчука… Ця інформація повністю не відповідає дійсності. Підозрюваний перебуває під вартою, його життю та здоров'ю нічого не загрожує», - зазначили у відомстві.

У ДБР також зазначили, що намагаються якнайшвидше розслідувати трагедію у Дніпрі.

Нагадаємо, 27 січня близько 3:40 ночі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць Артем Рябчук вбив п'ятьох людей та ще п'ятьох поранив. Хлопець - солдат строкової служби, уродженець міста Ізмаїл. Вогонь нападник відкривав з автомата Калашникова. Він розстріляв караул військовослужбовців Нацгвардії, а також співробітницю заводу «Південмаш». Друга жінка — військова Нацгвардії — була поранена.

У ДБР додали, що відкрили «кримінал» за пунктами 1 та 4 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство двох або більше людей, вчинене з особливою жорстокістю). Затримали військового в в передмісті Дніпра - Підгородньому.

Слідчі перевіряють інформацію, що два місяці тому підозрюваний став свідком бійки солдатів і розповів про неї керівництву, після чого його стали цькувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, дбр, самогубство, смерть, нацгвардія, смерть
В тему

Останні матеріали