3 Січня 2022
Новини

У Рівному помічник ексдепутата на смерть збив військового: повідомили про підозру

У Рівному помічник ексдепутата на смерть збив військового: повідомили про підозру

У центрі Рівного нетверезий водій, який виявився помічником депутата облради попереднього скликання, збив людину й втік з місця ДТП, його затримали.

Це сталося 2 січня, - інформує Нацполіція.

Наїзд на чоловіка скоїв 24-річний житель села Бармаки Рівненського району. Йому не вдалося сховатися від правосуддя.

Поліцейські затримали водія, який намагався втекти, та повідомили йому про підозру. Чоловікові вручили клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Справу розглядатиме Рівненський міський суд.

Наразі зловмисник показів у кримінальному провадженні не дає.

За скоєне відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортом на аналогічний період.

Нагадаємо, ДТП трапилася 2 січня близько 02:45 у Рівному, на вулиці Соборній. Там 27-річний житель міста Костопіль перетинав проїзну частину у невстановленому місці та потрапив під колеса автомобіля Audi. Від отриманих травм він помер у лікарні. Водій, який його збив, з місця події втік. І пасажир, і керманич поводили себе агресивно, тож до них застосували спецзасіб кайданки. Коли поліцейській його спіймали, то провели алкотест. Він показав 2,10 проміле.

Суспільне писало, що у водія автомобіля знайшли посвідчення помічника-консультанта на громадських засадах депутата обласної ради попереднього скликання. Загиблим виявився військовий у відпустці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, депутати, аварія, смерть, дтп, кримінал
В тему