27 Грудня 2021
Новини

На Київщині вбили головлікаря санаторію: підозрювані уже затримані

На Київщині вбили  головлікаря санаторію: підозрювані уже затримані

На Київщині, у лісосмузі, знайшли мертвим 50-річного головного лікаря санаторію. Так, Ярослав Сивий очолював «Червону Калину»  у Рівному.

Правоохоронці вже затримали та повідомили про підозру двом особам, причетним до вчинення умисного вбивства.

Про це йдеться у Facebook Київської міської прокуратури. Зазначається, що Сивий не виходив на зв’язок із рідними декілька днів. Злочин стався ввечері 20 грудня.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що, перебуваючи у Києві, Сивий звернувся на вулиці до одного з підозрюваних, 34-річного таксиста-громадянина Киргизії з проханням відвезти його до готелю. У цьому ж автомобілі перебував його 43-річний приятель. Чоловіки погодилися підвезти рівнянина. Однак під час поїздки вони усвідомили, що у потерпілого можуть бути при собі значні кошти.

Правоохоронці зазначили, що один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, наніс Сивому декілька ударів по голові кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість. У чоловіка відібрали банківські картки, мобільний телефон, сумку та грошові кошти, після чого відвезли у Бучанський район Київщини, де у непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

Після цього поліцейські та співробітники прокуратури встановили місце перебування зловмисників та затримали їх. Наразі експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Зазначимо, у прокуратурі ім'я вбитого не назвали, однак що це саме Сивий написало рівненське видання "Вісті".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, рівне, таксі, вбивство, кримінал, Надзвичайні події
В тему