5 Жовтня 2021
Новини

Саакашвілі з в’язниці написав Зеленському

Саакашвілі з в’язниці написав Зеленському
Експрезидент Грузії та голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі, якого ув’язнили в Тбілісі, написав лист до Володимира Зеленського.

Текст Саакашвілі оприлюднив сторінці у Facebook.

У листі він зазначив, що дуже зворушений словами Зеленського та відгуком "справжнього державного діяча високого класу" на, як зазначив Саакашвілі, його незаконний арешт і ув'язнення у Грузії за сфальсифікованими звинуваченнями, які, крім Росії, не визнає ніхто в світі.

Він додав, що цінує як українське громадянство, так і принципову позицію Зеленського щодо «захисту України, всього регіону і всіх в'язнів імперії». Себе він називає «особистим в'язнем Путіна».

"Я більше життя люблю свою Грузію, але дуже люблю і Україну, мою другу батьківщину, де провів багато років свого життя і де у мене є сім'я і друзі, і громадянство, яке я дуже ціную", - написав експрезидент Грузії.

Опісля він зауважив, що пишається тим, що мав можливість додати свій скромний внесок у історичні зміни і реформи, які проводять в Україні. 

В іншому пості Саакашвілі згодом звернувся до грузинського народу і вказав, що повернувся у Грузію, щоб «допомогти нашому народу відновити свободу і демократію». Нагадав, що оголосив голодування і переконує, що не припинить його, поки він та «люди, заарештовані через нього», не будуть звільнені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: міхеїл саакашвілі, володимир зеленський, грузія, Україна
В тему