Відео

Саакашвілі вирішив повернутися в Грузію

Саакашвілі вирішив повернутися в Грузію

Експрезидент Грузії та голова виконавчого комітету Ради реформ України Міхеїл Саакашвілі повідомив, що повертається на батьківщину.

Він висловив подяку Україні як своєму "другому дому". Про це політик сказав у відеозверненні грузинською мовою.

Політик заявив, що через помилки, які зробив тому, що не зміг здійснити до кінця свої задуми, публічно вибачається перед усіма. Він зізнався, що безмежно вдячний грузинському народу, який зробив його учасником успішного історичного процесу будівництва грузинської держави.

"Протягом усіх цих семи років не було жодного дня, щоб я не був зацікавлений новинами Грузії, і я точно знаю, що моя робота на посаді президента не була марною, і багато з того, що ми створили, до сих пір збереглося і працює . Але в той же час, коли я чую новини з Грузії, я точно розумію і знаю, що ми можемо жити набагато крутіше, набагато краще і кожен грузин може бути багатим і це у нас вийде разом! я повертаюся! " – заявив Саакашвілі.

"Я завжди мав, і завжди матиму дві домівки. Я завжди відчував обов’язок допомагати обом моїм народам. Саме тому я ніколи не припиняв активну участь в політичному житті обох країн. Коли був президентом Грузії, то брав участь у Майдані і активно захищав інтереси України на міжнародній арені.

Коли я приїхав до України у 2013 році й фізично перебував тут, я безперервно брав участь у діяльності моєї партії в Грузії. Я впевнений, що так буде і в майбутньому: де б я не був, я завжди буду вірним сином двох дружніх країн – Грузії та України", – написав Саакашвілі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: грузія, Україна, міхеїл саакашвілі
В тему