20 Серпня 2021
Новини

«Були без свідомості, але дихали»: на Миколаївщині жінка винесла з вогню трьох дітей

«Були без свідомості, але дихали»: на Миколаївщині жінка винесла з вогню трьох дітей

У Миколаївській області жінка винесла з пожежі трьох сусідських малолітніх дітей.

Про це інформує ТСН.

Зайнялося в одноповерховому багатоквартирному будинку. Мешканці, відчувши запах диму, кинулися на вулицю. Одна з жінок побачила, що горить квартира молодої родини з трьома маленькими дітьми. Сусідка вибила двері і врятувала малечу.

Двом дівчаткам-близнятам 5 років, їхній молодшій сестриці - 3 роки. Вони були без свідомості, але дихали. Дівчата надихалися чадним димом. Всі троє нині перебувають в реанімації.

"Навіть не розумію, як змогла вибити двері в кімнату, там навіть ручки не було. Зайшла. На підлозі, біля дверей, обличчям донизу лежало найменше дитинча. Вхопила та винесла її надвір. Потім розшукала другу. Вибігла надвір, повітря набрала у легені та зайшла в помешкання втретє. Знайшла останню, винесла і її. Діти були у сажі, але Хвала Богові- живі", - згадує сусідка-рятівниця Людмила Симоненко.

З'ясувалося, що в момент пожежі діти були вдома самі. Батько був на роботі, а матір вийшла у справах. Експерти розглядають дві версії: або загорілася проводка біля телевізора, або пожежу спричинили самі діти. Справа у тому, що у кімнаті були розкидані сірники.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: пожежа, діти, миколаїв
В тему