16 Серпня 2019
Новини

«НП» у Луцьку: у багатоповерхівці вирувала пожежа. Є жертва (фото)

«НП» у Луцьку: у багатоповерхівці вирувала пожежа. Є жертва (фото)

Сьогодні вночі на вулиці Кравчука у Луцьку сталась пожежа у квартирі, власника помешкання рятувальники знайшли мертвим. Про це повідомляє прес-служба обласної ДСНС.

16 серпня 02:33 надійшло повідомлення, що у місті Луцьку на вулиці Кравчука зайнялась квартира на 2-му поверсі панельного 9-поверхового житлового будинку.

За 7 хвилин з моменту повідомлення на місце події прибули працівники 25-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 02:56 ліквідували вогонь. 

На жаль під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка приблизно 1963 р. н. Причина пожежі встановлюється. 

15 серпня о 5:19 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Селець Володимир-Волинського району трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку. О 05:40 до місця події прибула варта 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинський Управління ДСНС у Волинській області та місцева пожежна команда села Бубнів, які разом о 06:20 ліквідували загорання. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.

Також о 14:06 повідомили про загоряння цегляного житлового будинку в селі Несвіч Луцького району. Ліквідували вогонь о 14:39 працівники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька спільно з місцевою пожежною командою села Чаруків. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему

Останні матеріали