6 Червня 2021
Новини

66-річний африканець шукає наречену – у нього вже 16 жінок і 151 дитина

66-річний африканець шукає наречену – у нього вже 16 жінок і 151 дитина

Ненаситний громадян Зімбабве, в якого 16 дружин та 151 дитина, шукає собі ще одну кохану жінку. Він хоче ще більше дітей, щоб допомогти своїй країні збільшити населення.

Мішек Ньяндоро – 66-річний африканець, який просто не може зупинитися у своєму "коханні". Він нещодавно заявив, що шукає собі 17 дружину, а до кінця життя сподівається виростити 1000 дітей та одружитися із 100 жінками.

Попри це, чоловік взагалі не працює. Він вважає своєю роботою "турботу", яку він дарує своїм жінкам.

Я ходжу в спальні кімнати до жінок за розкладом. Потім я проводжу час зі своєю дружиною і переходжу в іншу кімнату. Це моя робота. В мене немає іншої, – розповідає Мішек.

Більшість вільного часу хитрий чоловік проводить у своєму сараї. Усі 16 дружин готують йому їсти, тому він не скаржиться.

"Кожна дружина готує те, що може, кожного дня. За правилами я їм тільки те, що мені смакує. Несмачну їжу я викидаю. Кожна жінка дотримується цього правила і не дратується, коли я повертаю погано приготовану їжу. Таке-от правило. Відмова від їжі має спонукати її приготувати щось смачніше наступного разу", – пояснює чоловік.

Мішек не має потреби ходити на роботу, адже йому серйозно допомагають сини й дочки та їхні сім’ї. 50 з його дітей зараз навчаються в школі, шестеро працюють в армії, двоє – в поліції, а 13 його дочок вже вийшли заміж. Один з синім вирішив піти шляхом батька: у нього вже чотири дружини.

Востаннє Мішек Ньяндоро одружився у 2015 році, після чого взяв паузу через погану економічну ситуацію в Зімбабве. Зараз чоловік повертається в гру і хоче продовжити "працювати", як він вважає, на благо своєї країни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему