2 Червня 2021
Новини

На Херсонщині зіткнулися п'ять машин: 6 дітей постраждали

На Херсонщині зіткнулися п'ять машин: 6 дітей постраждали

На автодорозі «Олешки - Гола Пристань - Скадовськ»в ДТП потрапили 5 автомобілів.

Аварія сталася 1 червня близько 18:00, - інформують в поліції області.

Відомо, що 71-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю Infiniti QX-50, який рухався назустріч. Автомобілі зіткнулися, після чого Infiniti неконтрольовано виїхав на зустрічну для нього смугу руху, де відбулося його зіткнення з автомобілями Skoda Octavia, Kia Cerato та Mazda CX-5.

Як повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, в результаті ДТП медичну допомогу надали 8 особам, з яких 6 – діти. Найменшій дівчинці немає ще й року.

Найбільше постраждали двоє пасажирів автомобіля Kia Cerato. Це 8-річний хлопець, який з травмою голови був поміщений в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні до проведення повного обстеження, та його 56-річна бабуся, яку госпіталізували в лікарню з переломом ключиці. Інші учасники ДТП отримали незначні забої.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Візуально усі водії транспортних засобів були тверезі. Проте кожен із них здав аналізи на встановлення вмісту алкоголю в крові.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, дтп, аварія, діти
В тему