3 Квітня 2021
Новини

Хмарно і дощі. Якою буде погода у перші вихідні квітня

Хмарно і дощі. Якою буде погода у перші вихідні квітня

В Україні 3-4 квітня та на початку наступного тижня очікується незначне похолодання та дощі, на заході – зі снігом.

За прогнозом Синоптика, у Києві у кінці тижня температура становитиме +8 ...+9 °C, 4 квітня очікується дощ. На початку наступного тижня, 5 квітня, вдень повітря прогріється до +9 °C, вітер слабкий, західний та північно-західний. Температура води у Дніпрі очікується на рівні + 5...+6.

У північних та центральних областях 3-5 квітня денна температура становитиме +8 ...+10 °C, вночі – від -1 до +4 °C. 4 квітня місцями очікуються дощі, а 5 квітня проясниться, стовпчик термометра підніметься до +11 °C, вітер переважно північний, до 8 м/сек.

На сході України 3 квітня очікуються дощі, зокрема у Донецькій, Луганській, Харківській областях. Денна температура становитиме до +11 °C, нічна – до +5 °C, а в наступні два дні знизиться на 1-2 градуси. 4-5 квітня дощовий фронт переміститься у Дніпропетровську область. У Харкові 3-5 квітня буде волога та хмарна погода, денна температура — до +10 °C, пориви північно-західного вітру до 6 м/с.

На півдні країни 3 квітня мінлива хмарність, без опадів, повітря прогріється до +13 °C, вночі – до +6 °C. 4 квітня вдень похолоднішає до +8 °C, очікується дощ. 5 квітня в Херсонській області синоптики прогнозують значні опади. Температура морської води в Чорному морі біля Одеси становитиме до +5 °C. У Криму 3-5 квітня утримуватиметься досить прохолодна погода для цієї пори року, вдень – до +10 °C, вночі – до +7 °C, очікуються дощі.

У західному регіоні 3-4 квітня буде хмарно, нічна температура повітря становитиме -1...+1 °C, денна – до +10 °C. 4 квітня можливі опади у вигляді дощу, а також дощу зі снігом. На початку наступного тижня сонця буде більше, вдень повітря прогріється до +11 °C, але вночі температура залишиться на позначці -1...+1. На високогір'ї Карпат у вихідні та на початку тижня вночі – до -3 °C, вдень – до +3 °C, пройде невеликий дощ, який може перейти у сніг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз погоди
В тему