10 Березня 2021
Новини

Звіряче вбивство: подробиці смерті поліцейської у Києві

Звіряче вбивство: подробиці смерті поліцейської у Києві

Старшу інспекторку департаменту кіберполіції майора Святославу Петрову, яку знайшли мертвою у дворі житлового будинку на проспекті Бажана в Києві 7 березня, вбили, спершу ударивши пляшкою по голові, а потім завдавши 43 ножових поранень.

До того ж знаряддям вбивства стала пляшка вина, подарована жінці до свята 8 Березня. Про це написала мама загиблої, а подруга в коментарі "КП в Україні" розповіла про те, якою жінкою вона була.

Зазначається, що в соцмережах Святослава Петрова в основному робила репости новин кіберполіції та НПУ. Трохи рідше на її сторінці миготіли фотографії на тлі моря, і майже на всіх фото вона була одна. Єдине, чого жінка не встигла до своїх 37 років, то це створити сім'ю, народити дітей.

"У неї був чоловічий склад характеру. Вольова, жінка-воїн. Хоча була дуже жіночна, з гарною посмішкою. Мені здається, мало чоловіків, здатних бути поруч із такою. Сильних жінок чоловіки бояться. Може, тому так і вийшло, що вона була одна", – підкреслила її подруга Алла Медведєва.

В одному з останніх постів Святослава Перова поділилася фотографією подарунків, якими її порадували на роботі колеги-чоловіки з нагоди Міжнародного жіночого дня. На знімку зображено два яскраві букети квітів, солодощі й пляшка ігристого вина.

Саме вона стала для майора кіберполіції фатальною. Мама Святослави написала, що осколки пляшки знайшли на місці злочину.

"І ця пляшка її била по голові. Плачу і ридаю", – прокоментувала вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, київ
В тему

Останні матеріали