22 Лютого 2021
Новини

Погода в Україні: чи довго протримається тепло

Погода в Україні: чи довго протримається  тепло

Морози, які скували Україну в лютому, поступово відступили. Натомість прийшло потепління, а з ним і плюсова температура та сонце. Однак така погода протримається для деяких областей недовго.

Про це повідомляє канал 24.

Температура повітря вже кілька днів поступово підвищується. Найближчими днями по всій території прогнозують подальшу відлигу.
Синоптики прогнозують, що у всіх областях 22 лютого вдень буде плюсова температура: у західних та південних областях очікують +6...+9 градусів, на сході, півночі та у центрі буде трохи холодніше – +2...+6 градусів. По всій країні світитиме сонце і лише на Сході падатиме дощ.

Натомість вже 23 лютого на Заході повітря прогріється аж до +12 градусів. Однак у центральні, східні регіони повернуться морози – найхолодніше буде на Сумщині – до -11 градусів, на Донеччині та Луганщині – до -10 градусів.
24 – 25 лютого у західних областях буде й надалі тепло, однак похолодання прийде вже на Південь, а також збережеться на Сході, хоче морози там трохи послабнуть. А 26 лютого синоптики прогнозують вище 0 вже у всіх областях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз погоди, погода, Україна
В тему

Останні матеріали