16 Лютого 2021
Новини

Біткоїн встановив новий історичний рекорд

Біткоїн встановив новий історичний рекорд

Вартість найпопулярнішої криптовалюти біткоїн встановила новий історичний рекорд, вперше перевищивши 49 тисяч доларів. Про це свідчать дані CoinDesk вранці 16 лютого.

Так, станом на 9:00 за Києвом криптовалюта на піку подорожчала на 4,18% і досягла ціни 49 216 доларів, інформує Кореспондент.

Зараз загальна вартість ринкової капіталізації біткоїна дорівнює майже 917 млрд доларів. Зростання за добу склало близько 58 млрд доларів. Його частка займає більш ніж 70% всього глобального ринку криптовалют.

Нагадаємо, вартість криптовалюти різко зросла в останні місяці. Ще на початку жовтня біткоїн коштував близько 11 тисяч доларів. З початку 2020 року криптовалюта подорожчала на тлі активного припливу інституціональних інвесторів у криптовалюти.

За даними аналітиків ринку, апетит до ризикованих активів, якими є криптовалюти, підтримують масштабні вливання Федеральної резервної системи США і центробанків інших країн, а також зростаючі очікування, що пандемія коронавірусу буде взята під контроль завдяки вакцинам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: курс валют, Україна
В тему